Mijn missie

Ik ben blij dat je mij gevonden hebt! Waarom? Het is mijn missie om te drukke ondernemers zoals jij, weer ontspannen te laten ondernemen. Samen gaan we next level en heb je binnen no time rust, ruimte en overzicht om weer met plezier te ondernemen!

Ik kom uit een echt ondernemersgezin en na een aantal jaar gewerkt te hebben in ondersteunende functies in diverse branches wist ik het zeker. Mijn skills wil ik inzetten om andere ondernemers te helpen met het managen van hun business en sprong ik in het diepe door voor mijzelf te beginnen.

In januari 2019 ben ik gestart met mijn eigen online business, ontstaan vanuit mijn grote liefde voor het ondersteunen, uitzoeken en regelen van zaken, die andere mensen vaak niet leuk vinden om te doen. Ik vind het namelijk knetterleuk om deze zaken op te pakken en mijn skills zet ik graag in om jou te helpen. 

Waar ik begon als uitvoerend virtual assistant merkte ik al snel dat deze rol mij niet meer paste en kreeg dit ook terug als feedback van mijn klanten. Door mijn vooruitziende blik, het stroomlijnen van de dagelijkse operatie, mijn liefde voor procesoptimalisatie en coachende kwaliteiten was ik voor hun veel meer dan een uitvoerend VA. De stap naar Online Business Manager was dus snel gemaakt.

Inmiddels draai ik alweer een aantal jaar mee in de ondernemerswereld en heb ik al vele ondernemers mogen helpen. Door het uitbreiden van mijn business met een team van getalenteerde virtual assistants kan ik mijn klanten op alle vlakken helpen bij de dagelijkse operatie. 

Genoeg over mij en mijn business. Wie ben jij? En wat kan ik voor je doen?

Liefs, Iris