Benieuwd naar wat anderen over mij zeggen? Let’s share some thoughts!

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn klanten, zodat jij een idee krijgt van mijn werkwijze als Online Business Manager? Spreken mijn diensten en mijn visie jou aan, en heb je interesse in een fijne samenwerking? Maar vind je het spannend om een OBM in te huren? Neem dan zeker even de tijd om onderstaande mooie woorden te lezen!

Ik ben trots op mijn werkzaamheden als Online Business Manager, het is dan ook een compliment om deze lovende woorden te mogen ontvangen.

Staat jouw klantreview hier straks ook tussen?

“Iris is mijn rechterhand in mijn bedrijf. Ze begon een jaar geleden met de klantenservice, inmiddels heeft ze als launchmanager met mij samen een ontzettend succesvolle campagne gedraaid met een omzet van 3,5 ton. We zijn bezig met ons team uit te breiden voor de volgende campagne, ze denkt praktisch mee: van de grote lijnen tot de kleinste details. Daarnaast is ze ontzettend fijn om mee te werken, ze communiceert helder en snel. Ze ziet mijn sterke en zwakke kanten en ik weet dat het allemaal veilig is. We stimuleren elkaar om te groeien en dat heeft geleid tot een onmisbare samenwerking. Als je de kans krijgt om met haar te werken: doen!”

Bianca van der Horst

Eigenaar, Nederlandse Gebarenchallenge

“Iris is mijn steun en toeverlaat. Zij brengt haar professionele en brede pallet aan talenten en vaardigheden mee met haar fijne persoonlijkheid en continu meedenken. Zelf ook een goede ondernemer die steeds vooruitdenkt en met de laatste snufjes werkt, is zij proactief in het overnemen van werk uit mijn handen en suggesties voor makkelijker werken. Zowel zakelijk als privé ondersteunt Iris op een integere en betrouwbare manier.

Sabya van Elswijk

Eigenaar, Training Zorg

“Iris Cops versterkt sinds begin 2021 het programma LWWL (www.lerenwerkenwerkenleren.nl). Zij ondersteunt met uitstekende organisatorische en communicatieve skills het programmamanagement. Of het nu gaat om het organiseren van een werkconferentie op een mooie locatie, het beheren van agenda’s of de projectondersteuning voor het maken van een prachtig magazine, Iris draait er haar hand niet voor om! Ik kan de afgesproken taken met een gerust hart loslaten en heb alle vertrouwen in de uitvoering door Iris.”

Nicole Ziesemer

Programmamanager, LWWL

Ik coach verpleegkundig en persoonlijk leiderschap zodat ze beter voor zichzelf zorgen voor meer duurzaam geluk, plezier en rust. Niet Binden, Boeien en Behouden, wel Beseffen, Beslissen en Breken. 

Ik was op zoek naar een VA die wat taken van mij uit handen kon nemen. Ik besteedde (te) veel tijd aan dingen als Mailblue en m’n website, die ik bovendien helemaal niet leuk vond. Na het kennismakingsgesprek wist ik het meteen: ik wilde met Iris samenwerken. Super enthousiast, recht door zee, heel veel kennis en een groot netwerk.

Dankzij Iris besteed ik nu geen energie meer aan taken waar ik op leegloop en ik heb nu alle tijd, energie en motivatie om de dingen te doen waar ik wel energie van krijg. Daardoor heb ik minder stress, meer energie en het belangrijkste: mijn bedrijf opgeschaald. Iris ontzorgt mij als coach voor zorgverleners en is een hele fijne sparringspartner.

Thomas Groen

Eigenaar, Thomas Groen Coaching

“Iris is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbare schakel voor onze webwinkel Disena.nl. Van orderafhandeling tot customer support en meer. Het geeft mij als ondernemer de ruimte die nodig is om de business te laten groeien. Het is heel fijn dat ze proactief is met het verbeteren van interne processen, zodat alles steeds efficiënter en beter gaat draaien. Wat voor mij misschien nog wel belangrijker is: Iris is een hele prettige persoon om mee samen te werken!”

Rolf Buist

Eigenaar, Disena

“De kern van mijn werk is mensen behandelen en van hun chronische pijn afhelpen. Ik dacht dat ik het er allemaal wel bij kon doen: afspraken maken, emails versturen, facturen sturen, planningen maken. Ik dacht dat ik wel overzicht had.

Maar het tegendeel bleek waar. Toen het water aan mijn lippen stond heb ik actie ondernomen. Het is ongelooflijk hoeveel meer tijd en energie ik heb sinds Iris het “office” werk doet. Ik werk efficiënter en met meer plezier. Ik sport meer, ik slaap beter. Ik heb meer vrije tijd en quality time voor vrienden en familie. Super!”

Wim Beek

Eigenaar, Vrij van Pijn

Iris is een gedreven professional. Iemand waar je op kan bouwen als het gaat om professionele managementondersteuning. Dat uit zich in het feit dat zij haar afspraken nakomt, zelfstandigheid, leerbereidheid en pro-activiteit. Daarnaast is ze zeer flexibel en bereid om altijd een stapje extra te doen wanneer dat nodig is om zaken voor elkaar te krijgen. Ik kan haar van harte aanbevelen als OBM.

Peter Wijnands

Eigenaar, Q-impact