It’s okay to not do it all

Je bent er klaar voor om zaken structureel uit handen te geven want je loopt over van het werk. Nu alleen nog even die ene goede virtual assistant of online business manager vinden die matcht bij jou en jouw bedrijf.

Ik hoor je denken hoe vind ik nou die ene goede? Want naast dat je overloopt van het werk heb je geen zin en tijd om een online oproep te plaatsen, ontplofte mailbox gegarandeerd. No worries, laat mij je helpen! Ik heb namelijk een knettersterk team van professionals klaarstaan om jou te helpen!

Of het nu gaat over het officemanagement, administratie, customer support of social media beheer, er is altijd een geschikte VA passend bij jouw wensen.

Vertel, wat kost jou teveel tijd en energie?

“Super fijne samenwerking met Iris! Ze heeft me laten zien en ervaren dat ik met een gerust hart een deel van mijn werkzaamheden aan haar en haar team kan overlaten. Dit heeft me veel rust gebracht het afgelopen jaar waardoor ik aan mijn bedrijf kon werken en nieuwe plannen heb kunnen uitwerken.”

Sabine Pols | Sabine Pols Coaching

Tarieven

Je kunt al samenwerken met je eigen virtual assistant of online business manager vanaf:
VA | tussen €50,- en €60,- exclusief btw per uur.
OBM |  vanaf €60,- exclusief btw per uur.

*Good to know: ik match jou gratis aan een VA of OBM uit mijn team zonder bijkomende kosten zoals een bemiddelingsfee of een hoger uurtarief. Alle VA’s & OBM’s uit mijn team betalen aan mij een fee in ruil voor toffe opdrachten en coaching on the job.

Aanvraag VA of Online Business Manager

Om jouw ideale match te vinden wil ik je vragen om het intakeformulier zo eerlijk en uitgebreid mogelijk in te vullen. 

“Ik was op zoek naar een VA die wat taken van mij uit handen kon nemen. Ik besteedde (te) veel tijd aan dingen als Mailblue en m’n website, die ik bovendien helemaal niet leuk vond. Na het kennismakingsgesprek wist ik het meteen: ik wilde met Iris samenwerken. SOuper enthousiast, recht door zee, heel veel kennis en een groot netwerk.

Dankzij Iris besteed ik nu geen energie meer aan taken waar ik op leegloop en ik heb nu alle tijd, energie en motivatie om de dingen te doen waar ik wel energie van krijg. Daardoor heb ik minder stress, meer energie en het belangrijkste: mijn bedrijf opgeschaald. Iris ontzorgt mij als coach voor zorgverleners en is een hele fijne sparringspartner.”

Thomas Groen | Thomas Groen Coaching

Aanvraag VA of OBM

Om jouw ideale match te vinden wil ik je vragen om zo eerlijk en uitgebreid mogelijk de vragen uit onderstaand intakeformulier in te vullen.