Wat kan een virtual assistant voor jou doen?

Zie je het al voor je? Een leeggewerkte mailbox, een afgevinkte to do list of gewoon een extra middagje quality time met je partner of de kids?

Door het inschakelen van een flexibele en veelzijdige online business manager en/of virtual assistant die één of meerdere taken voor jou uitvoert heb jij binnen no time weer rust en ruimte in jouw koppie.

Welke diensten mogen wij voor jou oppakken? Wat kost jou teveel tijd en energie?

 

Hier helpen wij jou mee

Staat hieronder niet tussen wat je zoekt? Heb jij behoefte aan ondersteuning op een ander vlak? No worries, neem dan even contact met mij op; mijn team bestaat uit getalenteerde professionals, die vast en zeker de skills in huis hebben om jouw gevraagde dienst op zich te nemen.

Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Automatiseren en optimaliseren

Het automatiseren van terugkerende werkzaamheden en processen door slimme tools, systemen of workflows waardoor jij kostbare tijd bespaart.

Het opzetten of verbeteren van bestaande processen zodat alles werkt als één geoliede machine. 

Administratie

Van het boeken van inkomende facturen en bonnetjes, het versturen van facturen en offertes tot het volledig beheren van de debiteuren en-of crediteurenadministratie.

Wij regelen het voor je zodat jouw administratie altijd up to date en georganiseerd is.

Agendabeheer

Jouw virtual assistant neemt de rompslomp van het agendabeheer over. Van het efficiënt inplannen van de afspraken tot het bewaken van jouw deadlines.

Ook het inregelen van een online afsprakensysteem zoals Calendly verzorgen wij graag voor je.  

E-mailbeheer

Snakt jouw overvolle mailbox naar overzicht en structuur. Of wil je graag dat het beantwoorden van de binnenkomende mail wordt overgenomen.

You name it en wij regelen het voor je.

Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

E-mailmarketing

Je wilt graag consequent nieuwsbrieven versturen, een weggever op je website of een complete funnel laten maken in een e-mail marketing systeem.

Ook het compleet inrichten en koppelen van een e-mail marketing systeem zoals MailBlue behoort tot de mogelijkheden. 

HR

Heb jij alles al geregeld voor een goede onboarding en offboarding van een medewerker of freelancer? Ook verzuim- en vakantieregistratie, contractbeheer en hulp bij het selecteren van de juiste match doen wij graag!

Klankbord

Als jouw klankbord zijn we altijd beschikbaar om te luisteren naar dat nieuwe vette idee, een uitdaging of even sparren over een lastige beslissing. Door onze ervaring en inzicht geven wij altijd waardevolle feedback en advies waardoor jij weer vooruit kunt.

Klantenservice

Wij staan paraat om jouw klanten te ondersteunen bij vragen, klachten en verzoeken. Dit doen wij op een professionele manier en met een persoonlijke touch zodat jouw klanten altijd tevreden zijn.

Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Online Leeromgeving

Je hebt een knettergoede cursus of training in elkaar gezet, alleen je hebt 0 verstand van de techniek die erbij komt kijken. Wij denken graag met je mee over welke online leeromgeving geschikt is en helemaal past bij jouw wensen. 

Ook het compleet inrichten van een online leeromgeving zoals Huddle of Learndash nemen wij graag uit handen.

Social Media

Jouw expertstatus claimen doe je door consistent aanwezig te zijn op de voor jou geschikte socials.

Van het inrichten van jouw social media kanalen, het maken of inplannen van content tot interactie met jouw volgers. 

Website

Het bouwen van een WordPress website met behulp van de krachtige page- en theme builder Divi. 

We zorgen er niet alleen voor dat de website visueel aantrekkelijk is, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk en responsive is op alle apparaten. 

Website onderhoud

Het up to date houden van jouw WordPress website door het uitvoeren van updates voor plug-ins en thema’s. En het optimaliseren van de prestaties zodat je website altijd soepel blijft draaien en een professionele uitstraling behoudt. 

Klanten aan het woord

{

Iris is een gedreven professional

Peter Wijnands @ Q-impact

Iris is een gedreven professional. Iemand waar je op kan bouwen als het gaat om professionele managementondersteuning. Dat uit zich in het feit dat zij haar afspraken nakomt, zelfstandigheid, leerbereidheid en pro-activiteit. Daarnaast is ze zeer flexibel en bereid om altijd een stapje extra te doen wanneer dat nodig is om zaken voor elkaar te krijgen. Ik kan haar van harte aanbevelen als OBM.

{

Ze staat altijd voor je klaar en heeft een enorme dosis aan expertise.

Nastassja Grundlingh @ Nastassja Grundligh

“Deze fantastische vrouw is een online business manager in hart en nieren! Ze staat altijd voor je klaar en heeft een enorme dosis aan expertise. Ik ben heel blij dat ik met haar heb mogen werken en van haar expertise gebruik heb mogen maken!”

{

Ze is een super fijne partner in je bedrijf

Maxine Stevens @ Online Product Academy

“Iris heeft ons echt in gang gezet om volgende stappen te nemen m.b.t. structuur in ons bedrijf. Ze is een super fijne partner in je bedrijf! Dank je wel Iris!”

zokunnenwijsamenwerken-iriscops

Zo kunnen wij samenwerken

One size fits none, daarom kijk ik graag tijdens een matchcall samen met jou of ik en/of mijn team de juiste match is om jou en jouw bedrijf  te helpen.

Tijdens deze matchcall kijken we naar jouw wensen en struikelblokken. Samen duiken we dieper in jouw onderneming om erachter te komen welke werkzaamheden jou te veel tijd en energie kosten, en welke taken er daadwerkelijk uit handen genomen kunnen worden.

We kunnen al samenwerken vanaf 5 uur per maand voor uitvoerende werkzaamheden. Voor deze 5 uur betaal je € 325,- exclusief btw.